Køb Coast garn blandet af lammeuld og bomuld
✔ Fragt kun 35,- uden omdeling ✔ Fri Fragt over 600,- ✉ Har du spørgsmål? Skriv til kontakt@ulstrupgarn.dk

Coast garn er en lækker garnblanding af 55% lammeuld og 45% bomuld. Blandingen er ideel for dig, der ikke så godt tåler almindelig uld på kroppen. Den er også velegnet til babystrik og børnestrik. Efter vask bliver garnet super blødt. Strikkes på p 2½ – 3 med enkelt tråd (ca. 25-26 masker på 10 cm) eller på p 4 – 4½ med to tråde (ca. 21 masker på 10 cm). Leveres i nøgler à mindst 50 g. Løbelængden er ca. 350 m.

Skal du strikke en trøje er tommelfingerreglen, at du skal bruge omkring 1200-1500 meter for damestørrelse. Coast har en løbelængde på ca. 350 m, så du skal bruge omtrent 4 nøgler coast. Se mine strikkeopskrifter for en coast garn opskrift.

Det er altid en god ide at lave en strikkeprøve for at finde din strikkefasthed. Coast garn kan vaskes i maskine på koldt uldprogram. Da alle maskiner ikke vasker ens, bør du først vaske din strikkeprøve for at se om din maskine er egnet til at vaske denne type garn. Garnet kan indeholde lidt spindeolie, der forsvinder ved første eller anden vask. Ligeledes kan der være overskudsfarve.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.