Køb blandede poser Coast garn blandet af lammeuld og bomuld
✔ Fragt kun 35,- uden omdeling ✔ Fri Fragt over 600,- ✉ Har du spørgsmål? Skriv til kontakt@ulstrupgarn.dk

Coast garn er en lækker garnblanding af 55% lammeuld og 45% bomuld. Blandingen er ideel for dig, der ikke så godt tåler almindelig uld på kroppen. Den er også velegnet til babystrik og børnestrik. Efter vask bliver garnet super blødt. Strikkes på p 2½ – 3 med enkelt tråd (ca. 25-26 masker på 10 cm) eller på p 4 – 4½ med to tråde (ca. 21 masker på 10 cm).

Med Ulstrupgarns garnposer får du enten ca. 150 g eller ca. 300 g garn fordelt på seks eller tolv små nøgler garn à ca. 25 g. Farverne er smukt afstemte og kan bruges til babytæpper, sjaler, tørklæder, små bluser eller som kontrastfarver i større projekter. Kun fantasien sætter grænser. Poserne er sammensat en vores professionelle designer. Mangler du en sjov gave/værtindegave til en strikkeglad, vil poserne helt sikkert bringe glæde.

Det er altid en god ide at lave en strikkeprøve for at finde din strikkefasthed. Coast garn kan vaskes i maskine på koldt uldprogram. Da alle maskiner ikke vasker ens, bør du først vaske din strikkeprøve for at se om din maskine er egnet til at vaske denne type garn. Garnet kan indeholde lidt spindeolie, der forsvinder ved første eller anden vask. Ligeledes kan der være overskudsfarve.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.